Stålkvinnan

JAG

Mitt namn är Anna Laurila. Jag har kört buss i ungefär tre år, innan dess stånkade jag fram skyltar på Stockholmsmässan. Innan dess hade jag eget företag i samma bransch, dvs skyltbranschen. Och innan dess vet jag inte vad jag höll på med.
Jag har skrivit en massa låtar som ingen hört, en bok som (nästan) ingen läst och har alldeles för många skor som jag inte kan använda eftersom de ej är skapade för en mänsklig fot.
Vissa säger att jag är klok, andra att jag inte är riktigt klok. Det råder onekligen en viss diskrepans mellan dessa två påståenden så det är upp till var och en att bestämma.
Det händer att jag är ledig från busskörandet emellanåt så då rapporterar jag om lite andra saker från vardagens elände. En nypa salt rekommenderas under läsning.

OM någon mot förmodan skulle vilja anlita undertecknad som skribent (ja tack!), diktare eller ta ett falskt D-moll ackord på gitarren (helst inte), finns det ett utmärkt kontaktformulär. Det funkar, jag har kollat. Skriv en rad och gör mig glad
Ha ett underbart liv!

IMG_6735

Blair Witch Project på Bussen?