A total Stranger eller semester i Morden i Midsomer

nutbourne

Mitt gamla inlägg Bussförarens sanningschock har åter vaknat till liv! (Hur det nu gick till) Tänk om man skulle försöka rapa ur sig något liknande storverk igen. Har semester men börjar på måndag.

Alltså jag hade inte haft 4 sammanhängande veckor på hur många år som helst. Panik! Började med att åka några dagar till England för att hälsa på en person ( ja en man alltså) jag träffat på nätet. Lämnade hans uppgifter namn tel adress osv till kusin E och flög i väg. Mailade min son och skrev att jag skulle träffa en Total Stranger i England, men att han förmodligen var snäll och att Sonen inte behövde oroa sig. Jag har alltid haft en himla tur, eller skicklighet, med människor och aldrig råkat illa ut, litar på min gut feeling. Funkade även denna gång. (Puh)
Trasslade mig kommunalt från Stanstead till Sussex och en liten village, precis som Morden i Midsomer fast utan mord. Men med blommor, pubar och väldigt engelska engelsmän!
bitter gullit hus halmtak pottery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad gjorde jag sen då? For till Sthlm såklart och härjade en vecka. Tiden liksom bara flög i väg. Nu är det bara två dagar kvar och sen sitter man bakom kringlan på måndag igen.

Idag är det fredag i alla fall! Rödvin och ost och en film, kan det vara nåt?

Kommentera