Balkongtankar och håriga ben

Sitter på balkongen med utsikt över takåsarna i Byske. Om man tittar rakt fram ser man parkeringen med min fula bil. Surret från Konsums fläktmaskineri rakt under dränker effektivt alla andra ljud, inklusive Byskeälvens brus. (Den kan man skymta om man vrider huvudet till höger) Lägger ena benet över det andra och inser att jag nog borde ge det en omgång med rakhyveln. Båda förresten.

balkong

OBS. Balkongen på bilden har inget med balkongen i verkligheten att göra.

Sådana djupa tankar kan man drabbas av under en ensam lördagkväll. Visst, jag kunde ha tagit bussen till Skellefteå och umgåtts i goda vänners lag men billigaste ölen på Bishops kostar 68:- och frågan är om det verkligen är värt en sådan investering.
Kallt på stranden idag, försökte njuta av solen men det är svårt när en iskall nordanvind sveper över nejden och tvingar en att sola i luvtröja med luvan uppdragen. Häromdan var det betydligt varmare, var på playan och stekte med kusindottern. Kletade in oss med sololja som lämnade enorma regnbågsfärgade ringar på vattnet. Man kunde tro att en sprucken oljetanker varit i farten men det var alltså bara vi.
Har lite busskörningsabstinens faktiskt. Längtar till jobbet och mina kollegor, och nästan liiite efter passagerarna också!

DOG

Kvällens vin: Smart Dog, Portugal

Trevlig kväll!

Kommentera