Minus 19 , ska bilen starta?

Skulle ju uträtta storverk och skriva i helgen (alltså FÖRRA helgen) men jag har gjort illa armen under städning (!) så det gick inte alls det. I morgon jobb och nu är ju frågan om bilen kommer att starta i kylan. Motorvärmare? Ja just det ja. Den är paj, precis som avgassystemet. Det sistnämnda skulle ha bytts ut för två månader sedan men meken gick under jorden.
Sen dök han upp igen med nytt förslag på ”någon gång i januari”. Så jag kör raggarbil, med en lätt doft av Wunderbaum (satt i från förra ägaren). Fast det är ingen som reagerar här uppe, det är liksom normalt att ha en bil som brölar och ryker. Ungefär lika normalt som att köra en högvarvande Merca i 25 km/t på E4 – norrlänningarna älskar att göra om vanliga bilar till EPA-traktorer, till fasa för oss ovana förare som titt som tätt håller på att köra in i baken på dem.
Får se om kärran startar i morgon,  minus 19 i dag. Spännande…

Dagens projekt var att installera Pixman som stått och samlat damm i några veckor. Äntligen! Men det visade sig att själva länken mellan dator och skrivare, dvs USB-kabeln,  ej ingick i leveransen. Ungefär lika logiskt som att sälja en dammsugare med slang som extra tillbehör. Så det får bli en sväng till Classe. Kanske ska investera i en ny Wunderbaum också?

i övrigt är det väl bra, tror jag. Snart blir det ljusare, inte en dag för tidigt!

Kommentera