Psykiskt störd en lördag?

Vad är det för psykisk störning som gör att man går upp kl 7 en lördagmorgon och börjar städa BAKOM SPISEN. Och plockar sönder spisfläkten i atomer för att sänka ned delarna i ett renande bad?
Själva vaknandet är inte så konstigt, vaknar vanligtvis kl 6. Detta är en spin-off effekt av yrket (möjligen i kombination med tilltagande ålder), jag KAN inte sova på mornarna längre. Dygnsrytmen har blivit totalt knas. I mitt förra ”vanliga” liv med normala arbetstider blev man illamående av att stiga upp klockan tre, det inträffade väl en gång om året när man skulle flyga till Mallorca eller så. Nu sitter jag och käkar frukost utan bekymmer vid samma tid, ibland flera gånger i veckan. På något vis känns det bra, jag har tagit makten över dygnet. Att vara vaken på natten bekymrar mig inte längre. Haha.

Helt otroligt kul att mitt gamla inlägg Bussförarens Sanningschock blivit så läst igen. Hittade ett annat inlägg Vi Flytt Int från tiden innan jag flyttade upp. Tror jag ska utveckla lite mer om den epoken i mitt liv senare.

Just nu är jag på väg till Byske Havsbad för att slurpa in lite solsken. 2 dagar kvar!!! Bröm bröm.

 

Kommentera